Acest site foloseste elemente de tip cookie

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea site-ului nostru cu partenerii noștri de socializare, publicitate și analiză, care îl pot combina cu alte informații pe care le-ați furnizat-o sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor lor.

0766 683 331

contact@dreamis.ro

facebook

instagram

Despre

Credem în
puterea
binelui.

#dragdeoameni

Misiune


Încurajăm implicarea în comunitate în mod dezinteresat pentru a îmbunătăți condiția familiilor sărace și a copiilor acestora, care trăiesc într-un mediu social advers și care din cauza unor motive de natură economică, socio-culturală, biologică sau psihologică, nu au posibilitatea de a realiza prin mijloace și eforturi proprii un mod normal, decent de viață.

223

Familii SPRIJINITE

1200+

Copii FERICITI

600+

Membri GENEROSI

#dragdeoameni


Ca orice copil din generația mea (sper ), vacanțele mi le petreceam la bunici. Oameni simpli, cu suflet mare. Chiar dacă le lipseau multe, căci deh…nu erau deloc înstăriți, mă fascinau de fiecare dată, cum, din puținul lor reușeau să-i ajute pe ceilalți. Și nu conta pentru ei dacă cei în nevoi erau săraci sau bogați. Important era să-i poata ajuta, “că așa este omenește”.

Bunica nu știa ce este empatia. Ne spunea să avem suflet mare, să fim buni, să avem Drag de Oameni. “Din puținul pe care îl ai, să îi ajuți și pe alții”…

Și cu crezul acesta din copilarie, mi se părea normal să ajutăm familii nevoiașe din apropierea noastră cu mâncare, haine, bani etc. Donam pentru copiii bolnavi prin sms-uri. Apoi, am aflat de ShoeBox și am început să facem pachete. Am descoperit ca și prietenii noștri apropiați făceau același lucru și ne-am unit forțele.

Ajuta
si vei fi
Ajutat.

#dragdeoameni

De la an la an am descoperit că sunt tot mai multe persoane cu suflet mare, cu drag de oameni, care cred că este “omenește” să-i ajuți pe cei mai puțin norocoși. Și nu ne-am limitat doar la cadourile de Crăciun, ci am ajutat și în perioada Sărbătorilor Pascale și nu numai. Pentru copiii din satele devaforizate am organizat spectacole cu multe surprize. Susținem copiii talentați, strângem fonduri pentru a construi case sau pentru a le finaliza pe cele în curs de construcție.

Facem toate acestea din suflet, fără să așteptăm ceva în schimb, și ne bucurăm enorm să vedem că sunt din ce în ce mai mulți prieteni cu #dragdeoameni care vor să ajute.

Asociatia DreamIS

SOL
SOL

Asociatia DreamIS© 2024 Creat de DarkHound